Behöver du Taxi?

Du kan boka taxi varje dag genom att ringa oss direkt

+46 418 433 433

eller genom appen TaxiCaller, som du kan ladda ner från här:

Tjänster:

Taxi till och från flygplatsen – Sturup/Kastrup/Ängelholm

Det spelar ingen roll om du ska ut på äventyr, om du reser i tjänsten eller om du snart ska få träffa en nära vän eller familjemedlem. När du vill ta dig till eller från flygplatsen gör du det tryggt och enkelt med oss och vi har fasta priser på nästan alla resor. Vi kör dig till och från flygplatsen – tryggt och bekvämt! Förbeställ taxin – så möter vi dig med namnskylt i ankomsthallen!

Storbil och Minibuss

Ibland reser du med ett större sällskap och ni vill självklart resa tillsammans. För mindre sällskap på fem till åtta personer har vi storbilar tillgängliga.

Om oss:

Trygghet

Vi på PågaTaxi sätter säkerheten främst i alla lägen. Därför har vi:

• Egen förarutbildning
• Utdrag ur belastningsregistret
• Alkolås i alla våra bilar
• Brandsläckare i alla våra bilar

PågaTaxis samtliga förare är anslutna till kollektivavtal, vilket säkerställer att alla våra förare har rätt lön och bra arbetsvillkor.

Service

Vi är stolta över att kunna erbjuda förstklassig service i alla led. Vi hittar dit du ska, vart du än ska och vi skickar alltid den taxibil som är närmast just dig. Om du vill ringer vi upp dig när vi är framme för att hämta dig. Vi välkomnar dina synpunkter på utförda resor.

Miljö

PågaTaxi kör miljöklassade bilar. Vi bedriver vår verksamhet ur ett miljöperspektiv och när vi tar större beslut så tar vi alltid hänsyn till miljön. Idag är alla våra persontransportbilar miljöbilar.

Barnens Säkerhet

När våra kunder är barn vet vi att vi har ansvar för det värdefullaste som finns. Därför ska barn alltid resa säkert med oss. Våra bilar är alltid utrustade med en bilkudde för barn och man kan alltid be om en barnbilstol till taxibilen utan extra kostnad.

Kontakta Oss:

Tel: 0418-433 433 - 073-5445936

Post adress:

Stora Norregatan 7

26132 Landskrona

Våra Kontakter

Facebook

Du är alltid välkommen att besöka vår facebook-sida och följa våra nyheter, eller ge en feedback.

Följ oss
 
 
 
 
 

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att skriva till oss om du har frågor.

© Copyright PågaTaxi AB